


Pret oferta saptămânii
29,25 Lei
Pret intreg
20,00 Lei
Pret intreg
16,00 Lei
Vrei să fii sănătos, dar nu îţi place să găteşti sau nu te pricepi? Gătitul îţi ia prea mult timp? Costă prea mult? E prea greu? Nu ştii ce alimente să cumperi şi să foloseşti?
Această carte te ajută să găseşti răspuns la aceste întrebări şi îţi oferă o soluţie. Cu puţină voinţă şi perseverenţă, în scurt timp gătitul va fi o plăcere pentru tine, vei face economie de timp, te vei delecta cu mâncare apetisantă şi gustoasă, sănătatea ta se va îmbunătăţi continuu şi vei fi tot mai optimist. Încearcă!
În această carte vei găsi câteva reţete rapide, sănătoase şi gustoase pentru masa de dimineaţă, prânz şi cină.
Cartea Reţete vegane fără gluten şi cu un conţinut redus de glucide fermentabile este o colecţie de reţete din cele pe care le foloseşte însăşi autoarea Angela Poch.
O alimentaţie cu un conţinut redus de glucide fermentabile este deja dovedită eficientă în cazul sindromului de colon iritabil. Cartea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu această afecţiune. De aceea, este nevoie de o înţelegere a acestui tip de alimentaţie înainte de a încerca să-l urmezi.
Notă: Cartea are 98% din reţete vegane. Există însă şi reţete în care se folosesc ouă. Am inclus, de asemenea, nişte sfaturi şi o reţetă pentru non-vegetarieni, pentru a-i ajuta pe cei care nu mănâncă doar vegan.
Angela Poch a descoperit că alimentaţia pe bază de plante i-a ameliorat sindromul de colon iritabil, lucru care a determinat-o să devină mai întâi vegetariană, apoi vegană, acum fiind flexitariană. Cu 13 cărţi de reţete publicate, 35 de ani de experienţă în gătit, o diplomă de la Universitatea Top Chef şi o diplomă în nutriţie, ea nu doar că ştie cum să gătească delicios, dar ştie şi cum să mănânci bine pentru a fi sănătos.
Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line şi a publicat 5 cărţi despre sănătate din perspectiva alimentaţiei bazate pe plante. Angela este, de asemenea, consilier şi trainer personal specializat în nutriţie bazată pe plante, sănătate şi wellness, sănătate spirituală şi stil de viaţă sănătos.
Cartea Remedii naturale este plină de informații interesante, folositoare și, uneori, greu de găsit, cu privire la prevenirea și tratarea unor afecțiuni des întâlnite. Explicațiile și sfaturile simple, pe înțelesul tuturor, fac din această carte un material instructiv care atrage un public numeros. Autorii pun accent pe menținerea sănătății și prevenirea bolilor, căutând să-l instruiască pe cititor cu privire la bazele unui stil de viață sănătos, numeroasele referințe din literaratura medicală dând mai multă validitate cercetărilor lor. Metodele simple de îngrijire încurajează responsabilitatea pentru sănătatea personală, responsabilitate ce n-ar trebui lăsată pe seama altora.
Această carte nu intenționează să stabilească diagnostice, nici să dea numite sfaturi medicale. Scopul său este acela de a informa și educa. Autorii doresc ca informațiile furmizate în această carte să fie folosite de cititor în colaborare cu un medic sau un cadru medical.
Phylis Austin a făcut studii în domeniul Serviciului Comunității la Southern College Collegedale, Tennessee. Ea a lucrat timp de câțiva ani ca bibliotecar medical, asistentă medicală, asociat în cercetări medicale și asistent editorial în spitalele comunității și la Yuchi Pines Institute.
Medicii Calvin si Agatha Thrash, un cuplu care formează o echipă medicală, au combinat cercetările lor în practica medicinei interne și în patologie cu seminare de educație, counseling și publicații. Ei au fondat, în 1970, Yuchi Pines Institute, un centru educațional de sănătate, în Seale, Alabama. Pe baza experienței dobândite, în urma practicării tratamentelor simple, au scris șase cărți despre terapia fară medicamente și instruirea în ceea ce privește un stil de viață sănătos, cărți ce s-au vândut în peste 100 000 de exemplare.
În ultimii ani, investigaţiile în domeniul nutriţiei s-au concentrat pe efectul pe care îl are dieta asupra prevenirii şi tratării bolilor cardiovasculare, a diabetului, a cancerului şi a obezităţii. Studiile clinice şi epidemiologice au demonstrat că folosirea din abundenţă a fructelor şi a legumelor previne debutul anumitor cancere. Consumul de cereale integrale, seminţe şi fructe oleaginoase reduce excesul de colesterol din sânge şi riscul de infarct miocardic. Alimentele de origine vegetală, bogate în fibre, minerale şi vitamine, aduc în dieta noastră substanţe care, deşi nu sunt bine înţelese sau clasificate ca nutrienţi, prezintă puternice efecte anticancerigene şi curative în cazul unei palete largi de boli. Aceste substanţe, cunoscute ca substanţe fitochimice, sunt la ora actuală subiectul unui studiu intens şi reprezintă noua frontieră în materie de investigaţie în domeniul nutriţiei. Elementele fitochimice nu se regăsesc decât în alimentele de origine vegetală şi au importante proprietăţi de vindecare şi de menţinere a sănătăţii.
Sănătate prin alimentaţie oferă informaţii clare şi utile în ce priveşte compoziţia, proprietăţile nutritive şi terapeutice ale alimentelor. Astfel, cititorul este ajutat să selecteze cu prudenţă produsele pe care le include în alimentaţia sa.
George D. Pamplona-Roger este medic chirurg și expert în sănătate publică. Prin natura profesiei lui, a ajus să cunoască bine corpul uman, și pe dinăuntru, și pe dinafară. Având la bază o vastă experiență ca educator în domeniul îngrijirii sănătății, dispune de o excelentă abilitate de a comunica publicului larg informații științifice, transformând complexitățile în lucruri ușor de înțeles. Cărțile scrise de dr. Pamplona-Roger au fost traduse în mai multe limbi, inclusiv în limba română, la Editura Viață și Sănătate fiind disponibile și titlurile Un corp sănătos și Sucuri sănătoase.
Un ghid care ne învață ce să mâncăm, cât să mâncăm,când să mâncăm și cum să mâncăm!
Mănâncă:
-dimineața - ca un rege
-la prânz - ca un prinț
-seara - ca un cerșetor
În carte, veți găsi și câteva rețete, printre care amintim: Tartă cu musli și fructe, Biluțe Rafaelo, Cartofi la cuptor.