Modalități de plată și livrare

După finalizarea comenzii, veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat pe site un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii dumneavoastră, care va conţine şi suma totală de plată.

I. Modalităţi de plată:

1. Online cu cardul bancar. La finalizarea comenzii alegeți plata cu cardul. Veți fi redirecționat către procesatorul de plăti unde veți introduce datele cardului. Este cea mai simplă și sigură metodă de plată.

2. Ramburs (această modalitate de plată este valabilă doar pe teritoriul României). Comanda se achită la livrarea efectuată de către curier sau la ridicarea coletului de la oficiul poştal de care aparţineţi. Dacă folosiţi această metodă de plată, adresa de livrare trebuie să fie aceeaşi cu adresa de facturare.

3. Virament bancar (pe baza confirmării ulterioare înregistrării comenzii sau a facturii trimise).

II. Modalităţi de expediere:

  • Curierat rapid (Fan Courier, Bookurier, GLS);
  • Poşta Română.

Pentru expedierile în afara României, folosim cele mai avantajoase firme de transport, ţinând cont de raportul preţ-calitate. Expedierea produselor comandate se face doar după acceptarea sumei totale de plată şi confirmarea plăţii de către bancă.

III. Taxe livrare în Romania:

Pentru comenzi a căror valoare este de minimum 100 de lei, oferim livrare gratuită prin Poșta Română. Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 200 de lei livrarea este gratuită atât prin curier rapid cât și prin Poșta Română. 

Pentru comenzile care nu se încadrează în pragurile de gratuitate amintite taxele sunt următoarele:

  • Poșta Română ramburs: 12 RON
  • Poșta Română fără ramburs: 6 RON
  • Curier rapid cu ramburs: 16 RON
  • Curier rapid fără ramburs: 11 RON

Comenzile sunt onorate astfel: luni, marţi, miercuri şi joi între orele 8:30–16:00, iar vineri între orele 8:00–14:00. Comenzile sosite începând de vineri după ora 14:00 vor fi onorate începând cu ziua de luni.