


Pret oferta saptămânii
29,25 Lei
Pret intreg
20,00 Lei
Pret intreg
16,00 Lei
Acest puzzle le oferă celor mici şansa de a călători în jurul lumii, descoperind într-un mod simplu, educativ şi distractiv cele mai importante atracţii şi simboluri ale fiecărui continent, dar în acelaşi timp şi oportunitatea de a face cunoştinţă cu primele noţiuni de geografie.
Datorită desenelor jucăuşe şi atractive, copiii vor putea vizualiza şi memora specificul fiecărei regiuni, în timp ce îşi imaginează că navighează pe mări însorite, se plimbă prin zone încărcate de istorie sau se joacă alături de animalele preferate.
Cum poate un avion să zboare?
Descoperiţi diverse modele de aparate de zbor şi multele lor utilizări.
Micii( sau mai marii...) eroi ai acestor poveşti te aşteaptă să le descoperi lumea plină de aventuri cu tâlc, lume care colorată de imaginaţia ta, va deveni şi mai vie!
Cartea Ferestre între două lumi se adresează celor care în aceste vremuri tulburi doresc să se ridice deasupra acestor realităţi şi să privească spre ferestrele deschise dintre cele două lumi: lumea lui Dumnezeu şi lumea noastră. Deşi sunt tot mai puţini, o rămăşiţă aş putea spune, ei înţeleg foarte bine realitatea. Sunt cei ce realizează că salvarea nu poate veni din lumea jos, ci din cea de Sus.
Ei privesc cu atenţie spre cer, prin ferestrele pe care le deschide Dumnezeu. Iar asta nu se face cu ochii, ci cu sufletul. Aşa că aleg să meargă pe drumul lor, pe calea îngustă, împotriva curentului, în sensul opus faţă de cel în care aleargă mulţimea.
Ei ştiu că nu numărul contează. Istoria ne-a demonstrat de multe ori că e de ajuns ca unul singur să meargă în sensul bun, pentru a schimba destinul unei naţiuni sau al întregii umanităţi.
Lucian Răcilă este pastor şi director asociat al Departamentului Tineret la Conferinţa Oltenia. Este licenţiat în teologie şi drept şi are un doctorat în sociologie. Este pasionat de educaţie şi de tineri şi îi place să stea de vorbă cu ei în cadrul COMPA TALKS.
Cu un design proaspăt, pentru prima lună a anului 2024, revista Semnele timpului vă propune să vă luați un timp pentru dumneavoastră. Începutul de an este un timp bun pentru ținte și planuri care să ne schimbe viața în mai bine.
Demnitatea este esențială pentru o viață mai bună. Și este un drept pe care oamenii încearcă uneori să ni-l refuze. Cum să păstrăm demnitatea și cum să recâștigăm demnitatea pierdută - acestea sunt două motive bune pentru care vă invităm să citiți această ediție a revistei Semnele timpului.
„După 1989 venise vremea marilor treziri spirituale. De la copil la bătrân, bisericile au început să fie căutate. În comuna Pui, unde eram învățător, convertirea mea a produs un mic cutremur. Oamenii au început să-L caute pe Dumnezeu. În biserica baptistă din Pui aveam un credincios, pe fratele Tănase Daminescu, un om blând, altruist și iubitor de oameni. Prin exemplul lui și prin tinerii din familiile noastre, biserica a început să fie căutată de tinerii din sat, printre care un tânăr adolescent, înalt, cu o față luminoasă și zâmbitoare, provenit dintr-o familie de credincioși ortodocși, ca toți ceilalți, pe nume Liviu Ciot. Acesta era un căutător de Dumnezeu, dar cu «legături» care nu erau încă «rupte».
Cum tinerii sunt atrași de tineri, Liviu a început să viziteze și biserica adventistă din localitate, care nu de mult se inaugurase. Colaborarea celor două biserici, baptistă și adventistă, a fost una bazată pe înțelegere și dragoste frățească. Momentul despărțirii definitive de «lucrurile lumești» s-a produs prin decizia luată de Liviu de a-L urma pe Domnul prin intrarea în apa botezului, precedat de miracolul nașterii din Dumnezeu. A fost un motiv de mare bucurie pentru biserica lui Hristos.
Ca de fiecare dată, în spatele fiecărei întoarceri la Domnul, stă o poveste de viață, care, fiind detaliată, nu face altceva decât să prezinte harul și puterea de transformare a lui Dumnezeu în viața fiecăruia dintre păcătoși. Fratele pastor Liviu Ciot ar putea spune împreună cu apostolul Pavel în Romani 1:16 – «Căci mie nu mi-e rușine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede.»” (Iosif Mariș)
Destinată preșcolarilor, cartea al cărei erou e câinele Jack, are un subiect concret: principiul biblic al zecimii. Vorbindu-le micuților în rime, Jack îi ajută să înțeleagă ce este zecimea, cui trebuie să o ofere și de ce e important să facă lucrul acesta. Cele 36 de pagini ale cărții sunt bogat ilustrate cu fotografii a căror vedetă e, desigur, Jack însuși.
Janice Mathews este asistentă medicală și, împreună cu soțul ei, John, locuiește în Maryland, SUA.
Această biografie fascinantă, care prezintă căutările unui preot romano-catolic pentru a găsi adevărul, este autentică până la cel mai mic detaliu.
Nu există în viață o căutare mai emoționantă decât drumul parcurs pentru aflarea răspunsului la o întrebare spirituală, căutând soluția lui Dumnezeu pentru problemele nerezolvate, ale sufletului.
Paginile acestea se pot constitui într-o sursă de inspirație pentru fiecare creștin cu convingeri religioase ferme.
Dietoterapie și nutriție bazată pe alimente vegetale integrale este un amplu tratat de alimentație sănătoasă, dar în același timp și un ghid de dietoterapie cu numeroase sugestii practice.
Este o carte menită să ajute la prevenirea bolilor, dar și la vindecarea lor, o carte pentru publicul larg, dar și pentru profesioniști, pentru persoanele sănătoase, dar și pentru cele bolnave.
Autorii promovează alimentația bazată pe alimente vegetale integrale (ABAVI), conform principiilor medicinei întemeiate pe dovezi. Aceste dovezi provin atât din studii științifice de actualitate, cât și din experiența de un sfert de secol la Centrul de Sănătate Herghelia, unde mii de pacienți și-au rezolvat problemele de sănătate prin schimbarea stilului de viață.
Mărul:
Ce vedem atunci cand tăiem un măr?
Cum arată sămânţa lui?
Descoperiţi şi alte fructe din întreaga lumeţ
Cartea contine:
- Imagini clare şi realiste pentru a întelege mai bine lumea în care trăim.
- Pagini transparente pentru descoperiri uimitoare.
Mărul şi alte fructe – carte interactiva care stimulează curiozitatea copiilor prin încurajarea acestora de a cerceta în interiorul şi în spatele lucrurilor.
Baloane in soare:
Oare cu ajutorul cui a reuşit Rinocerul rătăcit în labirint să găsească ieşirea? Chiar poţi ajuta pe cineva dacă eşti mic şi neînsemnat?
Care a fost planul Lupului ca să-i împace pe Raton şi Vulpe? Nu cumva prieteniile sunt stricate cel mai adesea de mărunţişuri fără rost?
Ce a învăţat Vidra de la Castor despre îndrăzneala de a visa şi, mai ales, de a te strădui să-ţi împlineşti visul? Ce ai putea face pentru cineva ignorat de toată lumea, aşa cum era puiul de lup, şi care se simte singur şi fără valoare? Trebuie neapărat sa fii faimos ca Hipopotamul pentru asta..?
Micii( sau mai marii...) eroi ai acestor poveşti te aşteaptă să le descoperi lumea plina de aventuri cu tâlc, lume care colorată de imaginaţia ta, va deveni şi mai vie!
Pot oare credința și terapia să ajute împreună pe cineva care trece prin probleme emoționale?
Cartea Credința față în față cu terapia ne ajută să găsim echilibrul între o credință vie și ajutorul oferit de un consilier creștin.
Puterea credinței se intersectează cu aspecte practice de counseling prin intermediul unei conversații deschise dintre un lider de credință și un terapeut, conversație care include mijloace, ponturi și soluții pentru a face față dificultăților vieții.
Credincioși care se confruntă cu anxietate, depresie, stres, probleme în relații suferă în tăcere, crezând că lucrurile s-ar putea îndrepta dacă ar avea o credință mai puternică, dacă s-ar ruga mai mult sau dacă ar avea mai multă autodisciplină. Dar a căuta ajutor profesionist nu este un semn de slăbiciune, este un semn important că persoana în cauză merge mai departe din punct de vedere emoțional, relațional și spiritual.
Din cuprinsul revistei Viață + Sănătate, februarie 2024:
- Articol de fond: „Alimentele ultraprocesate – beneficiu sau pagubă?”, de dr. Andreea Kieltau;
- Neurologie: „Microangiopatia cerebrală — o cauză „mică” cu implicații mari”, de dr. Francisc Ianoşi;
- Psihologie: „Mâncatul compulsiv”, de dr. Lavinia-Claudia Profir;
- Farmacologie: „Sănătate prin pseudoștiință?”, de farm. sp. Hadasa Micu;
- Pentru sănătatea ta: „Alternative utilizate pentru înlocuirea zahărului”, de Cristina Matei;
- Pagina asistentului medical: „Doza zilnică de soare”, de as. med. Olimpia Aurora Buta;
- Rețete vegane, de Ligia Ianoși.
Nu este o întâmplare că ai ales cartea aceasta. Tu cauţi ceva.
S-ar putea să simţi că vieţii tale îi lipseşte ceva. Poate că tocmai ai observat lucrul acesta, sau poate că ai trăit cu un sentiment de frustrare de ani de zile. Indiferent ce te-a condus până aici, acum îţi dai seama că nu mai progresezi, că nu mai creşti. Eşti nemulţumit şi cauţi ceva mai mult, dar .. ce?
Whintley Phipps ştie ce cauţi şi cum poţi să găseşti ceea ce cauţi. În destinul tău minunat, el îţi arată opt secrete care-ţi vor scoate la iveală caracterul unic şi te vor conduce spre cea mai fascinantă viaţă pe care ai putea-o trăi vreodată. Aceste secrete se bazează pe adevăruri testate care te vor ajuta să devii mai puternic, să depăşeşti obstacolele şi să realizezi ceea ce a pregătit Dumnezeu pentru viaţa ta.
Povestirile lui Tudor Ștefănescu, reeditate la câteva decenii de la prima ediție, îi trimit pe copiii care le citesc în colțuri diferite ale lumii, pe urmele unor personaje ale căror aventuri îi captivează. Fiecare povestire are ca erou un animal implicat în evenimente cu totul neobișnuite, precum caracatița care salvează niște naufragiați.
Scriitorul Tudor Ștefănescu a mai scris și: Moartea cocorului, Lacrima delfinului, Orașul cu amintiri.
Adrian Barbu este creator de bandă desenată și cofondator al Comics Club Cluj. A ilustrat, între altele, Biblia de colorat, Basmele românilor, Povestea lui George W. Carver, Pistruiatul și comanșii, Aventurile lui Fram, ursul polar.
Un cadou personalizat poate fi oricând o idee bună de a-ţi surprinde prietenul/a, colegul/a de muncă, şeful/a etc.
De aceea vă prezentăm acest ceas personalizat cu portativ, potrivit pentru iubitorii de muzică, dar nu numai.
Se poate personaliza cu textul ales de dumneavoastră. Modelul din imagine are textul: „Cei care doresc să cânte, găsesc întotdeauna un cântec. Proverb suedez”.
- Dimensiune aproximativă 30 cmx30 cm;
- Material PFL;
- Se poate alege varianta cu agăţătoare, pentru perete sau cu suport, pentru birou.
Dat fiind faptul ca lucrăm PFL natur, culoarea acestuia poate suferi diverse variaţii ale nuanţei, în mod absolut natural şi nealterat de noi.
Relațiile de cuplu sunt ecourile a două inimi în căutarea armoniei. Ediția din februarie a revistei Semnele timpului dezvăluie cum aceste ecouri se transformă, sub influența lui Dumnezeu, în simfonii ale iubirii. Lăsați-vă inspirați și descoperiți împreună câteva dintre cele mai importante secrete ale relațiilor de familie.
„Să te lași de fumat nu-i greu. Până acum m-am lăsat de o sută de ori.”
Cu toții cunoaștem această butadă care, cu o aparentă seninătate, redă tristul adevăr că, pentru foarte mulți, nu e chiar așa de ușor să renunțe la acest viciu. Totuși, în ultimii 40 de ani, numai în Statele Unite, peste 45 de milioane de bărbați și femei au scăpat de tutun. Și ceva ce au putut face 45 de milioane de oameni nu poate fi prea greu. Este adevărat, renunțarea la fumat e de 8-10 ori mai anevoioasă decât renunțarea la băuturi alcoolice. În prezent, între 5 și 8 milioane de oameni își pierd viața în fiecare an din cauza fumatului...
La a 10-a conferință mondială „Tutun ori sănătate”, dr. Hiroschi Nakajima, fostul director al OMS, spunea: „Avem de luptat nu împotriva unui virus sau unei bacterii, ci împotriva unei industrii puternice, care profită în urma faptului că răspândește un produs toxic, ce produce dependența și îi ucide pe foarte mulți care-l folosesc. Trebuie să fim conștienți că 50% dintre aceste decese tragice survin la vârsta mijlocie, ducând la pierderea a peste 20 de ani de viață normală. Un produs care ucide 50% dintre consumatori nu poate fi tolerat.”
Biblia sau Sfânta Scriptură cu trimiteri, traducere Dumitru Cornilescu.
Ediție revizuită ortografic, pagini gălbui, text negru, scurt istoric al traducerii Cornilescu în introducere, anexă cu plan de citire a Bibliei într-un an, unități de măsură în Biblie și 15 hărți color.
Dimensiune copertă – 23x15 cm, dimensiune pagină – 21x13.5 cm, copertă piele, culoare neagră, cu cruce, margini aurii cu repertoar, fermoar.
Descoperiți „Game of Masks” – un joc de conectare, relaţionare şi cunoaştere de sine.
Compus din 64 de cartonaşe și un caiet de lucru, grupate în 8 domenii majore ale vieții noastre, cartonaşele Game of Masks oferă o serie de citate și întrebări pentru a vă ajuta să săpați mai adânc, să vă redescoperiți și să-i redescoperiți pe cei din jurul vostru.
Ușor de folosit, Game of Masks poate fi utilizat de toată lumea, de la psihologi, terapeuți, echipe de MLM, ONG-uri și asociații, în cadrul societăților, de către profesori, traineri, coach și chiar printre soți și prieteni la un grătar.
Game of Masks este extrem de practic și ajută utilizatorii să se cunoască mai bine, să relaționeze și să se conecteze mai profund și ușor unii cu alții, să-și descopere visele și să găsească soluții la probleme lor.
Game of Masks se poate juca aproape oriunde: acasă, pe o terasă, în team-building-uri sau în vacanță, în grupuri mai mari sau mai mici, în comunități sau în firme, în școli sau în grupuri de coaching, poate fi facilitat de oricine. Jocul aduce cu sine, prin implicarea participanților, o doză de clarificare în viața personală.
Pachetul conţine următoarele titluri:
• Ghidul sănătății feminine
• Anotimpurile dragostei
• Ambasadorii binelui
• Gătește cu Mimi
Din cuprinsul revistei Viață + Sănătate, martie 2024:
- Articol de fond: „La vârsta provocărilor”, de dr. Angela-Maria Enache;
- Gastroenterologie: „Boala de reflux gastro-esofagian, mai comună decât crezi”, de dr. Iulia Carina Nicolae;
- Cardiologie: „Aplici sau... pici?”, de dr. Taina Alexandra Pălărie;
- Ginecologie: „Endometrioza, o boală puțin înțeleasă”, de dr. Isabela Mihalcea;
- E bine de știut: „A fi sau a nu fi – vaccinul anti-HPV”, de dr. Alexandra Chirițoiu;
- Mituri din lumea medicală: „Toți ar trebui să renunțăm la gluten ca să fim mai sănătoși?”, de prof. univ. dr. farm. Robert Ancuceanu;
- Rețete vegane, oferite de Liliana Udrea.
Într-o vreme când tot mai mulți oameni sunt chemați de cei aflați la putere să asculte și să acționeze, Barry Black, capelan al Senatului Statelor Unite, ne provoacă – individual și colectiv – să apelăm la Cel care are puterea supremă, Stăpânul întregii creații.
În Fă-ți glasul auzit în cer, capelanul Black îți arată – prin Scriptură, povestiri personale și sfaturi practice – cum rugăciunile tale:
• pot elibera puterea lui Dumnezeu
• îți pot crește parteneriatul cu voia lui Dumnezeu
• îți pot adânci intimitatea cu Dumnezeu
• îți pot crește dorința de a trăi o viață placută lui Dumnezeu
• te pot ajuta să beneficiezi de binecuvântările lui Dumnezeu.
Carduri cu diverse versete biblice. Cutia conţine 26 carduri, pe fiecare există câte un verset diferit.
Pachetul conţine următoarele titluri:
• Tații
• Gândește cutezător
• Timpul iertării
• Secretele unei căsnicii de succes