În acest moment suntem foarte obișnuiți să auzim știri despre război. Dar cum ar fi să îți dau o alte știre? Mii de oameni se luptă chiar acum. Nu într-un război cu arme, nu într-un război între două națiuni, ci în familiile lor. Mereu există ceva pentru care oamenii se luptă: pentru demnitate, avere sau putere. Chiar și în familie, locul unde ar trebui să crească spre sfințire, ei se luptă unul contra altuia pentru locul dintâi. Nimeni nu își dorește un război în familie? Atunci de ce se ajunge aici?

Cartea Camera de comandă redă istoria unei familii aflate în război, o poveste prea des întâlnită în familiile din zilele noastre. În momentul în care o întâlnește pe Clara, o femeie în vârstă, dar o femeie a rugăciunii, Elizabeth Jordan se lasă învățată de aceasta ce strategie și ce arme trebuie să folosească pentru a lupta corect în căsnicia ei.

La fel ca Elizabeth, și tu vei descoperi că partenerul tău are defecte, dar nu el este dușmanul tău. Luptând împotriva celuilalt, lupți împotriva familiei, căsniciei și fericirii tale.

Nu lua în mâinile tale misiunea de a-l schimba pe celălalt! Este misiunea lui Dumnezeu. Partenerul tău nu este un bufet suedez de unde să îți alegi ceea ce îți convine.

În locul lui Elizabeth și al lui Tony, soțul ei, poate te regăsești și tu cu partenerul tău. Nu știi ce să faci cu relația ta, cu căsnicia ta, dar, învățând din povestea lor, vei dori să te lași condus de Dumnezeu. Vei învăța că victoriile nu apar din întâmplare și că strategia și resursele necesare se găsesc în camera de comandă. Dar care e aceea?

Pentru a afla, te invit să citești povestea soților Jordan!