Scrisă într-un limbaj prietenos, cartea L-am văzut pe Dumnezeu de la spate desfășoară, în cele 136 de pagini ale ei, 13 deschideri de suflet care pe mine au reușit să mă conștientizeze mai mult de realitatea omniprezenței lui Dumnezeu.

Cartea nu-și propune să dovedească existența lui Dumnezeu sau rolul Său în viața omului, folosindu-se de argumente teologice sau filozofice. Ci, prin fragmentele de istorii personale expuse, volumul conturează într-un mod perceptibil portretul lui Dumnezeu. Fiecare dintre cei 13 autori își expune propria întâlnire cu El, întâlnire care uneori poate părea banală, însă prezența sau intervenția divină transformă simple ocazii în adevărate monumente de aducere-aminte.

Citind experiențele lor, am reușit să conștientizez mai bine intervențiile lui Dumnezeu în viața mea. Reamintindu-mi episoade din propria mea experiență, L-am regăsit pe Dumnezeu mai prezent decât am crezut înainte să citesc această carte.

Având un potențial uriaș de conștientizare a cine este Dumnezeu și cât de implicat este în viețile oamenilor, cartea poate genera în viața cititorului onest schimbări semnificative de percepere a realităților personale și colective.

Te invit să descoperi portretul unui Dumnezeu uimitor, implicat în detaliile care definesc rutina vieții tale.

Îmi doresc ca toți aceia care vor citi această carte să poată rosti din inimă: „L-am văzut pe Dumnezeu implicat în viața mea!”