Căsătoria rămâne unul dintre cele mai importante evenimente în viața unui om. 

O mulțime de întrebări și temeri înconjoară acest eveniment, iar cei mai mulți oameni trăiesc senzația că nu sunt pregătiți pentru acest pas. 

Cartea Pregătirea pentru căsătorie, de dr. Claudio Consuegra și Pamela Consuegra, vine în ajutorul celor ce se pregătesc pentru cel mai profund legământ uman și răspunde la cele mai serioase dileme pe acest subiect. Toate aspectele sunt analizate din perspectiva pregătirii, ajutându-i pe cei doi parteneri nu doar să-și pună întrebări cu privire la planurile de viitor, dar să descopere și noi orizonturi negândite despre viața în doi și să-și găsească răspunsuri personalizate. Pregătirea pentru a fi alesul celuilalt, pentru comunicare sau gestionarea conflictelor, pregătirea pentru viitorul financiar sau pentru viața intimă sunt doar câteva din temele abordate în această carte.

Veți putea descoperi în această carte nu doar principii de viață, de ordin moral și spiritual, ci și sfaturi concrete pentru organizarea nunții sau a lunii de miere.

În mod vizibil, această carte își propune să întărească relațiile dumneavoastră de dinainte de căsătorie, dar mai ales pe cele de după întărirea acestora prin legământ. Cu toții visăm la o nuntă perfectă și la o familie fericită, dar nu le putem avea fără pregătire.

Dacă sunteți părinți și vă temeți că nu ați atins toate aspectele legate de relații în educarea copiilor dumneavoastră, faceți-le cadou această carte!

Dacă vă gândiți la căsătorie fără nicio teamă, fiind siguri că totul corespunde visului perfect, aveți nevoie să citiți această carte.

Dacă vă luptați cu incertitudini și nu știți dacă ați găsit persoana potrivită, veți putea descoperi pe paginile acestei cărți o lupă ce vă va scoate în evidență și cele mai neobservate detalii.

Oricum ați gândi, această carte rămâne un instrument obligatoriu pentru cei ce caută pregătirea pentru căsătorie.