Pașii mei stau neclintiți pe cărările Tale și nu mi se clatină picioarele. Strig către Tine, căci m-asculți, Dumnezeule! Pleacă-Ți urechea spre mine, ascultă cuvântul meu!
Psalmii 17:5,6

Într-o vară, în timp ce îmi vizitam fratele în Londra, Anglia, am petrecut o zi minunată vizitând obiectivele turistice împreună cu o prietenă. Pentru a mă întâlni cu prietena mea, nepotul meu m-a dus la stația de autobuz, pentru că eu am insistat să mă descurc singură, și mi-a dat instrucțiuni detaliate despre cum să prind autobuzul numărul 3 până la stația Crystal Palace. După ce am ajuns, am găsit următorul autobuz și am avut o călătorie minunată până la gara Bromley, unde mă aștepta prietena mea.

Timpul a zburat pe nesimțite, se făcuse deja șapte și jumătate. Eram nerăbdătoare să mă întorc la fratele meu înainte de lăsarea întunericului. Dar prietena mea, Dumnezeu să o binecuvânteze, a insistat să ne pregătească cina în apartamentul ei.

M-am uitat la ceas, rugându-mă să se grăbească. În cele din urmă am mâncat în jurul orei 20:30. Apoi a vrut să ne uităm la fotografiile pe care le făcusem. În cele din urmă, la ora 21:00, când soarele era pe cale să apună, m-am îndreptat spre ușă și am spus: „Trebuie să plec acum!” Ea s-a grăbit în spatele meu pentru a-mi arăta de unde să iau autobuzul numărul 3 și mi-a dat instrucțiuni detaliate despre cum să găsesc autobuzul numărul 410 la Crystal Palace.

Se întunecase deja și eram îngrijorată. M-am rugat și I-am spus Domnului că mă bazez pe El să mă ducă acasă. Toată lumea a coborât din autobuz la Crystal Palace. Și acum, încotro? În mulțime am observat o doamnă și m-am simțit îndemnată să vorbesc cu ea. S-a dovedit că și ea lua autobuzul 410 și urma să treacă pe strada mea! În curând am pornit spre casa fratelui meu. Am aflat că fusese operată de curând și acum se confrunta cu unele provocări. Am luat-o de mână și i-am spus: „Soră, hai să ne rugăm!” Chiar acolo, pe trotuar, i-am mărturisit despre dragostea lui Isus și m-am rugat. Acest înger, pe care Domnul l-a trimis, a mers cu mine până la ușa de la intrare și s-a asigurat că sunt bine! Cât de mult I-am dat slavă Tatălui meu ceresc pentru că răspunde la rugăciunile sincere ale copiilor Săi! El m-a dus în siguranță acasă și mi-a permis să mă rog cu noua mea prietenă. Am promis că voi continua să mă rog pentru ea și încă fac acest lucru, în fiecare zi. Surorile mele, dragostea lui Dumnezeu pentru noi este reală!