Ce este moartea?

Iată o întrebare la care au încercat mulți să răspundă de-a lungul timpului.

Marile religii ale lumii au propriile ipoteze. Filozofi, oameni de știință, celebrități pasionate de ceea ce se întâmplă cu omul după moarte, toți aceștia și-au dat cu părerea despre acest moment, privit de unii cu teamă, de alții cu incertitudine și de alții cu speranță.

Cartea lui Shawn Boonstra Secarea Styxului aduce în prim-plan tocmai acest subiect al morții și mai ales ce urmează după ea. Este o carte care te va captiva cu siguranță, mai ales dacă întotdeauna te-ai întrebat ce se va întâmpla cu tine după ce-ți vei sfârși alergarea aici.

Cartea prezintă principalele idei pe care le impun religiile păgâne despre moarte, idei care au ajuns să facă parte chiar din tradiția și doctrina a numeroase confesiuni creștine din ziua de azi. Dar mai ales cartea scoate în evidență ce spune Biblia despre moarte.

Autorul face lumină asupra versetelor aparent controversate și contradictorii din Scriptură, analizând spusele unor mari oameni ai credinței, dar mai ales scoțând în evidență cuvintele lui Isus Hristos pe acest subiect. Textul cărții este foarte clar scris, fiind imposibil ca după lecturare să nu știi ce este cu adevărat moartea, ce este acela un suflet sau cum va fi viața după moarte. Vei înțelege dacă există un iad și dacă acesta este focul veșnic despre care am auzit chiar și în unele biserici creștine. Vei înțelege dacă există fantome sau dacă poți vorbi cu cei dragi care au decedat.

Tot din această carte vei afla cum ne vom trăi, de fapt, veșnicia și unde o vom petrece.

Până la urmă, „secarea Styxului” ne pune în față alternativele: Îl credem sau nu pe Hristos cu privire la moarte? Îl credem sau nu pe Hristos cu privire la viața veșnică? Mai putem avea speranță, chiar și în preajma morții?

Te invit să găsești speranța și lumina în această carte scrisă într-un mod atât de clar și explicit! Vei vedea apoi moartea și veșnicia cu alți ochi!