Ca urmare a volumului crescut de comenzi, vă informăm că livrarea comenzilor se poate extinde până la 14 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

30% reducere pentru cele 3 titluri recomandate sau pentru oricare dintre ele în 3 exemplare

Credinţa faţă în faţă cu terapia 59449
Jamie Blaine, Anthony Evans, Stacy Kaiser
Flexibilă
Consiliere
Broșat
15

Pot oare credința și terapia să ajute împreună pe cineva care trece prin probleme emoționale?

Cartea Credința față în față cu terapia ne ajută să găsim echilibrul între o credință vie și ajutorul oferit de un consilier creștin.
Puterea credinței se intersectează cu aspecte practice de counseling prin intermediul unei conversații deschise dintre un lider de credință și un terapeut, conversație care include mijloace, ponturi și soluții pentru a face față dificultăților vieții.

Credincioși care se confruntă cu anxietate, depresie, stres, probleme în relații suferă în tăcere, crezând că lucrurile s-ar putea îndrepta dacă ar avea o credință mai puternică, dacă s-ar ruga mai mult sau dacă ar avea mai multă autodisciplină. Dar a căuta ajutor profesionist nu este un semn de slăbiciune, este un semn important că persoana în cauză merge mai departe din punct de vedere emoțional, relațional și spiritual.

 

39,00 lei29,25 lei
Destul 59395
Tamyra Horst
Flexibilă
Motivaţional
Broșat
15

Prin intermediul acestei cărţi, Tamyra Horst doreşte „să încurajeze,  să echipeze şi să provoace oamenii să crească profund şi să slujească în mod unic. ” Ea descoperă un Dumnezeu desăvârșit și destul pentru toate imperfecțiunile noastre. Destul este o chemare la bucurie, la mulțumire și la o dedicare totală Celui ce poate face infinit mai mult decât putem gândi.

„Dumnezeu este atotsuficient.  El doreşte ca noi să-L descoperim în insuficienţa noastră. ”  - Tamyra Horst

25,00 lei
Orice s-ar întâmpla...viaţa e frumoasă! 58885
Enrique Chaij
Cartonată
Motivaţional
Legat
13

Cu toţii vrem să fim fericiţi, dar nu toate drumurile ne conduc spre acest scop mult dorit. Pentru a ne ajuta să găsim cel mai bun drum spre această ţintă şi pentru a ne determina să nu-l părăsim, această carte ne va arăta pas cu pas:

- Cum să învăţăm să fim optimişti în ciuda tuturor lucrurilor;
- Ce ne lipseşte sau ce avem din belşug pentru a ajunge la maturitate;
- Care sunt secretele unei relaţii satisfăcătoare;
Cea mai bună metodă de a ne controla emoţiile negative.

În paginile cărţii veţi găsi, de asemenea, sursa puterii extraordinare pe care o au cei care îşi vor permite să spună: Orice s-ar întâmpla...viaţa e frumoasă!

Enrique Chaij  are o lungă şi extraordinară experienţă de jurnalist, editor, autor, vorbitor internaţional, realizator de emisiuni radio şi director al programului de televiziune „Encounter with life”. Este foarte cunoscut în Argentina, ţara sa natală, unde a primit numeroase premii. Este autorul a aproximativ 30 de cărţi de succes. 

49,00 lei
Inteligenţa relaţională 57900
Dr. Dharius Daniels
Flexibilă
Relaţii
Broșat
12

Relaţiile tale te trag înapoi sau te propulsează spre atingerea sopului tău în viaţă?

Funcţionând drept catalizatoare pentru bunăstarea noastră generală, relaţiile ne influenţează fiecare aspect al vieţii.

Vorbitor cunoscut şi pastor, dr. Dharius Daniels ne oferă un plan de acţiune pentru dezvoltarea înţelegerii şi abilităţilor relaţionale. Plin de idei şi strategii pe care le putem aplica imediat, acest ghid practic ne va ajuta să ne împlinim mai bine scopul în viaţă, să avansăm în carieră şi să ne adâncim calitatea spirituală, fizică şi emoţională a vieţii noastre.

35,00 lei
Rezultate 1 - 4 din 4