O pagină pe zi continuă! Te așteptăm la ediția a treia!

Descriere proiect

„O pagină pe zi” este un proiect prin care propunem citirea unei cărți într-o perioadă definită de timp. Ediția cu numărul trei se desfășoară pe parcursul a 182 de zile, în perioada 1 ianuarie 2024 – 30 iunie 2024. Cartea propusă pentru această perioadă este Viața lui Isus, autor Ellen G. White.

Hai și tu în echipa celor care citesc consecvent!

Înscriere în proiect
Participarea la acest proiect nu este condiționată de înscriere. Totuși, cei care doresc să participe la evaluările de la finalul fiecărui capitol și să beneficieze de bonusurile și premiile oferite ca apreciere pentru consecvență, trebuie să se înscrie în proiect completând formularul disponibil mai jos în această pagină.

Cei care au participat la edițiile anterioare rămân înscriși automat la această ediție, dacă nu au optat să iasă din proiect.

Desfășurător OPZ3

Puteți consulta aici desfășurătorul acestei ediții: desfășurător OPZ3

Accesare conținut
Conținutul cărții va fi pus la dispoziție pe site-ul viatasisanatate.ro/opaginapezi. În fiecare zi, va fi afișat în această pagină conținutul aferent zilei respective.

Accesare formular evaluare
La finalul fiecărui capitol, cei are s-au înscris în proiect vor primi pe e-mail linkul către formularul de evaluare. Linkul către formular va fi comunicat și pe canalul de Telegram al Editurii Viață și Sănătate. Formularul va conține un număr de întrebări din ultimul capitol citit. Parcurgerea formularului și posibilitatea de înregistrare a răspunsurilor va fi posibilă timp de 24 de ore de la trimiterea lui pe e-mail.

Punctaj evaluare
Pentru fiecare răspuns corect, utilizatorul va primi un punct. Punctele obținute la fiecare formular de evaluare vor fi cumulate.

Premiere

  • cei care se vor clasa pe locurile 1 și 2 vor putea participa gratuit în tabăra reVitalizat, ediția a doua, organizată de Editura Viață și Sănătate; 

  • locul 3 va beneficia de 50% reducere din prețul taberei reVitalizat;

  • locurile 4 și 5 vor primi câte un voucher valoric de 100 de lei pentru achiziția de carte publicată de Editura Viață și Sănătate.

În situația în care mai multe persoane se vor califica pentru cele 4 locuri, acumulând un număr egal de puncte, departajarea se va face printr-un test suplimentar.  

Alte precizări
Editura Viață și Sănătate este entitatea care organizează acest proiect. Toate datele furnizate la înscrierea în acest proiect sunt stocate și gestionate în conformitate cu prevederile GDPR și politica de confidențialitate care poate fi consultată aici: https://viatasisanatate.ro/politica-de-confidentialitate

Participarea la acest proiect este voluntară. Retragerea este posibilă prin accesarea linkul-ui de părăsire a proiectului, disponibil la finalul fiecărui e-mail primit de la noi.

Pentru comunicări suplimentare în legătură cu acest proiect, vă punem la dispoziție adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Înscrie-te în proiect folosind formularul de mai jos!
Astfel vom putea să-ți transmitem informații utile pentru a lectura cât mai plăcut și ușor cartea Viața lui Isus pe parcursul celor 182 de zile.