Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească!
Filipeni 4:8

Un tată și-a luat copilul într-o seară și i-a povestit pilda cu oaia pierdută: cum o oaie din turma Păstorului cel Bun a găsit o gaură în gard și s-a strecurat afară. A zburdat liberă și a început să alerge după iarba cea grasă până când soarele a apus și nu a mai găsit drumul înapoi. Norocul ei că Păstorul cel Bun a lăsat celelalte 99 de oi, a căutat-o și a găsit-o. A luat-o pe umerii Săi și a dus-o în staul.
Copilul a fost deosebit de atent și, când povestirea s-a terminat, spre surprinderea tatălui, a întrebat:
– Și au bătut o scândură în gaura din gard?
Cât de des uităm și noi de „gaura din gard”. Haideți să o acoperim chiar acum și să rămânem alături de Păstorul cel Bun! Niciunde altundeva nu vom fi mai în siguranță sau mai fericiți!
„Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească!” (Filipeni 4:8)